Diensten en prijzen

Omdat Beton Ciré gebonden is met hars, is het watervast en ideaal voor vochtige ruimtes. Beton Ciré in de badkamer is ook onderhoudsvriendelijk. De kosten zijn gemiddeld € 40 per m2, inclusief btw. Voor het aanbrengen van Beton Ciré komt de prijs ongeveer op €125 per m2 incl de beton ciré en bij projecten met een oppervlakte van minimaal 10 m2. Voor kleinere projecten kan de prijs hoger liggen. 

Vloeren

De meest populaire toepassing is de Beton Ciré vloer. Goed te combineren met natuurlijke materialen en in elke ruimte toepasbaar. Omdat de vloer slijt-, krasbestendig, vloeistofdicht en naadloos is, is er weinig onderhoud nodig. 

Muren
Ook de betonmuur is niet meer weg te denken in het interieur. Het geeft een unieke, pure en rustige uitstraling en net dat beetje extra sfeer. Door de veelzijdigheid van Beton Ciré is er een groot aanbod aan kleuren waar je een unieke wand mee maakt. 

Keukens
Een trend van nu zijn keukenwerkbladen van beton. Het geeft een robuuste look en karakter, een echte eyecatcher dus. Het keukenblad kan in elke afmeting afgewerkt worden met Beton Ciré en het is water- en vlekbestendig. Voor een betonnen keukenblad betaal je al snel € 1.800. Denk aan € 650 per strekkende meter.

Badkamers
De badkamer is een plek om helemaal tot rust te komen, dus de uitstraling is ook van belang. Beton Ciré is geschikt voor de gehele badkamer; vloer, muren en meubels. Omdat Beton Ciré gebonden is met hars, is het watervast en ideaal voor vochtige ruimtes. Beton Ciré in de badkamer is ook onderhoudsvriendelijk.

Kasten
Ook op maat gemaakte kasten of andere meubels kun je afwerken met beton ciré. Creeer een uniek meubel door de veelzijdigheid van Beton Ciré. Maak je eigen unieke wand! 

Offerte aanvragen ?

Vul ons contactformulier in op de offertepagina met een duidelijke omschrijving van het project. Ons werkgebied ligt in een straal van 30 km van Zwolle.